De toekomst van wordpress

Home / Blog / Wordpress / De toekomst van wordpress

WordPress is de bekendste contentbeheer- en sitebouwers. Het kan gratis content management downloaden en installeren; het heeft unieke eigenschappen waardoor het vandaag de dag het populairste contentmanagementsysteem ter wereld is. Er zijn recente evaluaties die recente veranderingen in het WordPress-ecosysteem hebben veroorzaakt. Hier kunt u de meeste meningen en voorspellingen van de expert zien. Het is goed om op de hoogte te worden gehouden van de veranderingen die WordPress heeft ondergaan. Het belangrijkste verschil dat plaatsvond was de uitrol van de WordPress 5.0 Gutenberg. Er was veel discussie over de update en er werden enkele vragen gesteld.

Gelukkig was het niet zo tragisch

Er werd geconcludeerd dat WordPress weliswaar goede software is, maar tegenwoordig wel bekend, maar niet de nieuwste WordPress 5.0 Gutenberg, die niet veel bekend is. De redacteur van de Gutenberg had gemengde gevoelens bij het bekend houden van zijn software. Het is goed om bij te houden hoe de zaken zich ontwikkelen met de nieuwste technologie.

Hier waren mijn eerste gedachten

Het is goed op te merken dat de bewerkingservaring intuïtiever is. Je zou alle inhoud die je wilt moeten kunnen kopiëren en plakken, en het zou overal vandaan moeten zijn. U hoeft daar niet te blijven en het materiaal in de software opnieuw te formatteren. Het is misschien eenvoudig voor de meeste mensen die webdesign gebruiken. Het WordPress-team heeft uitstekend werk geleverd op het werk dat ze hebben gedaan. Ze hebben extra hard gewerkt om ervoor te zorgen dat Gutenberg werkt zoals het nu werkt.

Ze hebben fantastisch werk geleverd door de software op de vereiste manier te laten werken. De nieuwe bewerkingservaring is goed om te kopen dat het insluitblok van YouTube tot vandaag niet werkt. Veel mensen hielden niet van de nieuwste WordPress-software, maar ze moesten ermee werken omdat ze geen andere manier hadden om hun problemen op te lossen. Andere mensen haatten WordPress 5.0, maar dat was niet het belangrijkste. WordPress 5.0 is geïnstalleerd en is goed verlopen zoals gepland. De Element- of paginabuilder is het raamwerk van de meeste keuze bij mensen bij Classic Press. Element- of paginabuilder kan elke website gebruiken die WordPress 5.0 kan uitvoeren.

En dan verdeelt Gutenberg de hele WordPress-gebruiker in drie categorieën.

Het is handig als u de drie categorieën of typen WordPress-gebruikers kunt opmerken. Hieronder staan ​​de typen;

  • Sommige mensen houden van Gutenberg.
  • Sommige mensen denken dat Gutenberg veel beter is en goed werkt.
  • Sommigen haten Gutenberg.

Voor de nieuwe bewerkingservaring is er een enkele, voorwaartse stap. Het belangrijkste hier is hoe de redactie zich zal gedragen nadat sommige woorden niet werken zoals gepland. Het duurt even voordat de nieuwe editor volwassen is geworden en dit alles is heel begrijpelijk.

Gutenberg is een essentiële stap voorwaarts voor webdesigners en uitgevers. Het belangrijkste doel van Gutenberg is om de schijnbare kloof te overbruggen die er is tussen de inhoud die eruitziet in de tijd dat het domeingebied werd gemaakt. Het is goed om de verandering te omarmen, maar er niet tegen te vechten, omdat je misschien nooit weet wat tot de veranderingen heeft geleid. Het is goed dat je afwacht hoe de toekomst van WordPress er het komende jaar uit zal zien.

Conclusie

WordPress heeft de meeste mensen geholpen. Je moet begrijpen hoe WordPress werkt. Gutenberg is al tijden de beste sinds de meeste functies zijn bijgewerkt. Het is het beste als u probeert te werken met de nieuwste versie van WordPress. Je zult er nooit spijt van krijgen om ermee te werken.

Bekijk ook